INSTAL·LACIONS EN UN EDIFICI DEL CARRER LAFORJA DE BARCELONA

Hem acabat la renovació de les instal·lacions en un edifici del Carrer Laforja de Barcelona.

En tractar-se d’una comunitat de propietaris s’ha intervingut per millorar la qualitat dels veïns. Aquesta reforma de l’edifici del Carrer Laforja de Barcelona ha consistit en la renovació de la instal·lació elèctrica integral, il·luminació comuna en tots els replans, instal·lació de gas i substitució del porter automàtic en tots els habitatges de l’edifici per a comoditat dels veïns.

Seguim per tant ajudant als edificis a millorar i adaptar les seves instal·lacions, per a comoditat i gaudi com ja féssim per última vegada en la Renovació de les instal·lacions de MC Mutual a Granollers.

També podeu veure més fotos a les nostres xarxes socials Facebook Ecoclima

instal·lacions en un edifici

Zones comunes

instal·lacions en un edifici

Zones comunes

instal·lacions en un edifici

Coberta

Tags

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

top